De geschiedenis van Inge Accessori

16/01/2017

Nu, 15 jaar later, is dit nog steeds ons streefdoel. Inge zelf staat omwille van gezondheidsredenen niet meer aan het roer. Maar haar dochters, die Inge’s passie van jongsaf meekregen, hebben de zaak met even veel enthousiasme overgenomen en waken erover dat Inge’s visie bewaard blijft.

16/01/2017

Inge’s passie in combinatie met haar streven naar kwaliteit en ‘dat ietsje meer’ weerspiegelen zich telkens weer in haar collecties, die stuk voor stuk handgemaakt worden in haar professioneel atelier Inge Di Piu. ‘Dat ietsje meer’, ‘piu’ in het Italiaans, ligt aan de basis van Inge Di Piu: meer kleur, meer kwaliteit en meer service.

16/01/2017

Na opgegroeid te zijn tussen de lederwaren en vervolgens jarenlang in de modesector gewerkt te hebben, was Inge Accessori de langgedroomde vertaling van een aangeboren passie voor accessoires. Die droom begon thuis in de woonkamer, waar Inge haar atelier had, en groeide uit tot een heus kwaliteitsmerk dat nu in maar liefst 2 flagship stores en in heel wat andere kleding- en juwelenwinkels wordt aangeboden.

16/01/2017

15 jaar geleden creëerde Inge, moeder van 3 kinderen, op 40-jarige leeftijd het merk Inge Accessori, dat staat voor handgemaakte fantasiejuwelen in verschillende kleuren, stijlen en prijsklassen . 

Op de website kunt u alvast onze collecties bekijken.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op via de contactpagina.
Natuurlijk bent u ook altijd welkom in één van onze flagschip stores in Schilde en Knokke of bij één van onze verdelers. We heten u van harte welkom!