Social Media

Fantasiejuwelen uit eigen Belgisch atelier

Al meer dan 10 jaar kunnen vrouwen met een liefde voor kwaliteitsjuwelen terecht bij Inge Accessori, dat 100 % handmade modejuwelen aanbiedt.

De juwelen worden vervaardigd in ons eigen atelier, Inge Di Piu, nabij Antwerpen. Hiervoor selecteren en produceren we met veel zorg en toewijding wereldwijd de mooiste materialen.

Onze missie: kleur, kwaliteit en keuze bieden aan alle vrouwen die gelukkig worden van een origineel modejuweel, met veel zorg en toewijding vervaardigd in eigen atelier. Hiervoor gaan we op zoek naar de meest duurzame en mooiste materialen in Italië, heel Europa en daarbuiten.

Het streven naar originaliteit in combinatie met materialen die onze juwelen net ‘dat ietsje meer’ - ‘di piu’ in het Italiaans -– kleur, kwaliteit en duurzaamheid geven, zijn hierbij onze drijfveer.

Onze collecties kan u vinden in onze flagshipstores in Schilde en Knokke of bij één van onze verdelers in België, Nederland of Luxemburg.
Volg op deze website de laatste nieuwe collecties of ontdek het verhaal van de vrouwen achter Inge Accessori.

Wij heten u alvast van harte welkom en hopen dat u evenveel plezier aan onze juwelen beleeft als wij bij het creëren ervan!!

- Inge